ELSA Odense

Hvad er ELSA?

ELSA Står for The European Law Students’ Organisation, og er verdens største uafhængige organisation for jurastuderende og yngre jurister. 

ELSA blev grundlagt i 1981 og er nu til stede på mere end 400 universiteter i 43 europæiske lande. Med et estimat på over 60.000 medlemmer, er ELSA verdens største organisation for jurastuderende. 

Vores vision

 

A just world in which there is respect for human dignity and cultural diversity”

Om ELSA Odense

ELSA Odense er en non-profit organisation, som tilbyder vores medlemmer, at supplere jura uddannelsen med faglige og sociale arrangementer. De faglige arrangementer giver indblik i livet efter studiet, herunder med relevante arrangementer der løbende tilegner sig de studerendes studie. 

ELSA Odense er den eneste forening på jurauddannelsen, som har en international vinkel. Vi giver vores medlemmer muligheder for at besøge andre retskulturer i verden, da vi ønsker at fremme den studerendes kendskab til international jura. 

De faglige og sociale arrangementer er med til at styrke din viden inden for forskellige perspektiver af juraen, sammen med andre medstuderende. ELSA Odense er blandt andet kendt for vores “Røverhistorier” arrangement, hvor en række profilerede advokater har fortalt om forskellige sager fra virklighedens verden, mens der under vejs blev serveret lækker vin og tapas. 


Bliv Aktivt medlem af ELSA Odense

Aktive medlemmer er medlemmer som er en del af foreningens bestyrelse eller director for et bestyrelsesmedlem. Vi er altid på jagt efter nye ansigter, så måske er det lige præcis DIG, som mangler på holdet?

Bestyrelsesmedlemmer:
Går du med en lyst til at blive en del af Bestyrelsen i ELSA Odense, så kan du stille op ved vores årlige generalforsamling.

Bestyrelsen består af en formand (President), en næstformand (Secretary General), en kasserer (Treasuer) og en såkaldt Vice President (VP) for hver af foreningens arbejdsområder, herunder Marketing (MKT), Seminar & Conferences (S&C), Academic Activities (AA) og Professionel Development (PD).

Directors:
Aktive medlemmer kaldes Directors, og de bistår bestyrelsen og fungerer som assistenter/hjælpere. Vi kan altid bruge flere hænder, så tøv ikke med at skrive til os på nedenstående informationer.